- DIGITAL UI DESIGNER WITH UX EXPERIENCE

Recommodations

Søren is structured, professional and pleasant to work with.
— Franz "Knaste" Berliner, Managing Director at KathArt Interactive

Søren is a magnificent force to have on any team. He has great navigational skills within projects, and is very solution oriented and pragmatic. On top of that, he is a really nice guy.
— Martin Leslie Chapman - Creative Director. Head of Design & UX at Magnetix

Søren har arbejdet som designer i min afdeling hos Telenor og jeg har på alle måder oplevet samarbejdet som værende positivt. Søren er venlig, imødekommende med et humoristisk glimt i øjet, er pligtopfyldende og gør et godt job. Søren er samtidig god til at afveje ønsket om at lave noget der designmæssigt er flot med også at have en god forretningsmæssig tilgang (dvs. fokuserer på at optimere performance såsom eksempelvis en konverteringsrate). Kan varmt anbefale Søren
— Jacob Lego Boye - Consultant and author

Jeg arbejdede sammen med Søren i små tre år i Telenor, hvor Søren løste diverse grafiske opgaver for mig herunder bannerproduktion, landingpages mm. Jeg har altid været tilfreds med resultatet og har sat stor pris på Sørens gode humør og positive indgangsvinkel. Udover at have et højt fagligt niveau vil Søren bidrage positivt med god stemning og masser af smil.
— Patrick Østergaard - E-Commerce & Traffic Manager at Tivoli

I have hired Søren for different design and production work the last coupe of years, the assignments have primarily been Flash based. One of the projects was a campaign for TDC business. Søren is always a great guy to get on you team! He is very transparent and easy to work with.
— Katja Hviid Haglund - Creative Director, VERTIC

Søren arbejdede for Dwarf fra firmaet var helt nystartet til vi var godt på vej mod vores nuværende størrelse. Vi var i alle årene glade for Sørens professionalisme og vindene personlighed, hvad enten det galt design, Flash produktion eller projektledelse. Søren er den slags person man aldrig er bange for at anbefale til andre i branchen.
— Peter Grønne - Chairman of the Board at Dwarf A/S

Søren har været ansat i Linkfactory som designer og jeg har også brugt Søren freelance flere gange efterfølgende. Søren er en dygtig designer der altid leverer gode resultater og ikke mindst altid leverer til tiden og gerne giver en ekstra skalle når tingene skal i mål! Jeg kan kun anbefale Søren.
— Ole Brockhuus - CEO & founder of Linkfactory

Søren og jeg har samarbejdet om flere projekter, hvor Søren havde designansvaret. Han forstår hurtigt en given opgave og leverer prototypedesign og grafiske komponenter, der gør det muligt at komme hurtigt i mål med kunden om den endelige løsnings udformning og levering til implementeringsfolkene. Ville jeg arbejde sammen med Søren igen? Ja, selvfølgelig.
— Thomas Rehhoff - Senior IT consultant

Søren er en designer der forstår at blande design og teknik på en passende måde. Således er både kunden der skal godkende designet og dem der skal implementere det tilfredse.
— Anders Bo Nielsen - Lead sitebuilder at Linkfactory